Ajankohta

2.11.2023 – 3.11.2023

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat← Takaisin

Kurssin johtaja: LL, sisätautien ja kardiologian el. Tuula Meinander, ESAVI, s-posti: tuula.meinander@gmail.com

Kurssin yhdyshenkilöt: Tuula Meinander, ESAVI: tuula.meinander@gmail.com; Laura Koistinen, Sydänsairaala: laura.koistinen@sydansairaala.fi

Kurssin tavoite: Tavoitteena on kerrata ja syventää tietoja veren hyytymismekanismeista, niiden häiriöistä sekä niiden hoitamiseen käytettävistä hoidoista ja lääkityksistä.                                 

Kurssin kohderyhmä: Kohderyhmänä on etenkin tromboosi- ja sydänpotilaita hoitavat erikoistuvat lääkärit ja erikoislääkärit.

Erikoistumiskoulutus: Kurssia anotaan erikoislääkäritutkinnon teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede, anestesiologia ja tehohoito, kardiologia, keuhkosairaudet ja allergologia, kliininen farmakologia ja lääkehoito, kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede, kliininen hematologia, kliininen kemia, naistentaudit ja synnytykset, neurologia, radiologia, sisätaudit / eriytyvä koulutus, sisätaudit / runkokoulutus, sydän- ja rintaelinkirurgia, syöpätaudit, työterveyshuolto, verisuonikirurgia, yleiskirurgia sekä yleislääketiede.                                                                                   

Palaute/todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan Pro Medicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittautuessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Kokouspaikka: Scandic Crowne Plaza Helsinki – Hesperia, Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki.

Kurssimaksu: 500 €, sisältää tieteellisen ohjelman, kahvit, lounaat sekä illallisen. Kurssimaksu nousee 15 % 2.10.2023 alkaen. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia tekemään uudelleen/korjaamaan, peritään käsittelymaksu 15 EUR.                                                      

Ilmoittautuminen: 16.10.2023 mennessä seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta. *

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Luennoitsija, ilmoittaudu tästä.

 

 

Tiedustelut: Suomen Kardiologinen Seura, koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, gsm. 050 592 1847, s-posti meetings@fincardio.fi.

Peruutusehdot:                             Peruutuksista tulee ilmoittaa aina kirjallisesti sähköpostilla
30 vrk ennen kurssia                     kuluton peruutus
29-14 vrk ennen kurssia               10 EUR peruutusmaksu
13-7 vrk ennen kurssia                 50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu

alle 7 vrk ennen kurssia                100 % osallistumismaksu


Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.

Sosiaalinen ohjelma: Illallinen torstaina 2.11. klo 19.00. Illallista edeltäen klo 18.30 get together, illallispaikkana Talvipuutarha, Scandic Crowne Plaza Helsinki – Hesperia. Tule tutustumaan kollegoihisi ja nauttimaan tunnelmasta. Sitovat ilmoittautumiset illalliselle ilmoittautumisen yhteydessä. Muistathan peruuttaa illallisosallistumisesi mahdollisen esteen sattuessa ajoissa.

Majoitus: Majoituksen varaamisesta ja majoituskustannuksista huolehtii jokainen osallistuja itse. Kurssin osallistujille on neuvoteltu ryhmähinta Scandic Crowne Plaza Helsinki – Hesperiasta. Huoneen hinta 155 € / 1hh / vrk ja 175 € / 2hh / vrk. Varauksen voi tehdä joko tästä varauslinkistä, sähköpostilla hotel@crowneplazahelsinki.fi tai puhelimitse +358 9 2521 0000. Varausta tehdessä on mainittava tarjouskoodi: ”ZXI”. Maksutapana on käteinen tai luottokortti ja jokainen maksaa majoituksensa itse paikan päällä. Hotellilla on oikeus perua 50 % kiintiön varaamattomista huoneista 1.9.2023 ja 2.10.2023; loput varaamattomat huoneet vapautetaan myyntiin 18.10.2023.

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.