Ajankohta

1.2.2023 – 2.2.2023

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat

Järjestäjä

Suomen Kardiologinen Seura← Takaisin

Kurssin johtaja: LT Mikko Parry, HYKS Sydän- ja keuhkokeskus, s-posti mikko.parry@hus.fi

Kurssin sihteeri: Kardiologian ja anestesiologian el Juhani Stewart, HUS Sydän- ja keuhkokeskus, s-posti juhani.stewart@hus.fi

Kurssin tavoite: Kurssin tavoitteena on antaa ajantasaista käytännön tietoa akuuteista kardiologisista ongelmista sairaaloissa päivystäville lääkäreille. Koulutus on interaktiivinen kokonaisuus sisältäen runsaasti potilastapauksia. Koulutuksessa on myös käytössä keskusteluun sekä kysymyksiin soveltuva viestiseinä. Viestiseinää vasten osallistujilla on hyvä olla älypuhelin tai tabletti.                                       

Kurssin kohderyhmä: Kurssin kohderyhmänä on sairaaloissa päivystyspotilaita hoitavat kardiologiaan, sisätauteihin tai akuuttilääketieteeseen erikoistuvat lääkärit ja erikoislääkärit sekä muut akuutteja sydänpotilaita työssään hoitavat lääkärit.

Erikoistumiskoulutus: Kurssi on hyväksytty erikoislääkäritutkinnon teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi 17 h ajalta seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede, anestesiologia ja tehohoito, kardiologia, sisätaudit/ eriytyvä koulutus, sisätaudit/ runkokoulutus, sydän- ja rintaelinkirurgia, työterveyshuolto ja yleislääketiede.                                                         

Palaute/todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan ProMedicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Kokouspaikka: Hanasaaren kokouskeskus, Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo.

Kurssimaksu: 500 €, sisältää tieteellisen ohjelman, kahvit, lounaat sekä illallisen. Kurssimaksu nousee 15 % 3.12.2022 alkaen. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia tekemään uudelleen/korjaamaan, peritään käsittelymaksu 15 EUR.

Ilmoittautuminen: 13.1.2023 mennessä seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta. * 

Tiedustelut:  Suomen Kardiologinen Seura, koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, gsm. 050 592 1847, s-posti meetings@fincardio.fi.

Peruutusehdot: Peruutuksista tulee ilmoittaa aina kirjallisesti sähköpostilla.
30 vrk ennen kurssia                     kuluton peruutus
29-14 vrk ennen kurssia               10 EUR peruutusmaksu
13-7 vrk ennen kurssia                  50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu

alle 7 vrk ennen kurssia                100 % osallistumismaksu

Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.

Sosiaalinen ohjelma: Illallinen järjestetään kokoushotellin ravintolassa 1.2.2023 klo 19.00 alkaen. Illalliselle ei ole erillistä maksua. Ilmoittautuminen illalliselle kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä.

Majoitus: Kokoushotelli Hanasaaresta on varattu majoituskiintiö varauskoodilla AKUUTTISYDÄN 2023, varaukset reception@hanaholmen.fi ja kiintiö voimassa 01.01.2023 saakka. Huonehinnat 144 €/ 1 hh ja 164 €/ 2hh. Kokouspaikasta on myös hyvät liikenneyhteydet lähialueen hotelleihin.

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.