Ajankohta

17.9.2019 – 17.9.2019

Paikka

Tampere

Tapahtumaluokka

Omat

Järjestäjä

Suomen Kardiologinen Seura← Takaisin

Kurssijohtaja: Sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri Essi Ryödi, TAYS Sydänsairaala, Ensitie 4, 33520 Tampere, s-posti: essi.ryodi@sydansairaala.fi

Kurssipaikka: Solo Sokos Hotel Torni, Paja kongressikeskus, Raide-kokoustilat, Ratapihankatu 43, 33100 Tampere

Tavoite: Eteisvärinää tiedetään olevan yhä enemmän väestön ikääntyessä ja riskitekijöiden kasaantuessa. Keuhkoembolia ja laskimotukos ovat harvinaisempia sairauksia, mutta niiden tunnistaminen ja oikea hoito ovat elintärkeitä. Koulutuksessa käsitellään eteisvärinän ja laskimotukosten diagnostiikkaa, hyytymishäiriöitä ja antikoagulaatiohoidon erityistilanteita käytännönläheisesti ja tarjotaan teoriatietoa hoitopäätösten tueksi uusimpien tutkimustulosten valossa.

Kohderyhmä: Kohderyhmä on sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksia hoitavat perusterveydenhuollon, työterveyshuollon ja erikoissairaanhoidon lääkärit.

Erikoistumispisteet: Tietoiskut on hyväksytty erikoislääkäritutkinnon teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede (3), kardiologia (3), kliininen farmakologia ja lääkehoito (3), kliininen hematologia (3), nefrologia (3), neurologia (1), sisätaudit (3), sydän- ja rintaelinkirurgia (3), työterveyshuolto (3), verisuonikirurgia (3) ja yleislääketiede (3).

Palaute/ todistus: Kardiologinen Seura on sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin ja tätä toteutetaan Duodecimin sähköisen arviointijärjestelmän avulla. Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen. Linkki palautelomakkeeseen lähetetään kurssin jälkeen osallistujille.

Tukijan puheenvuoro: Tietoiskujen tukija Bristol-Myers Squibb & Pfizer -allianssin puheenvuoro pidetään klo 19.30 – 19.50.

Ilmoittautuminen: Voit ilmoittautua tilaisuuksiin Suomen Kardiologisen Seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Mukaan mahtuu 80 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus on maksuton. *

Lisätiedot ja tiedustelut: Lisätietoja www.fincardio.fi sekä koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, puh. 010 548 1003, s-posti: jaana.kemppainen@fincardio.fi. Paikallisista järjestelyistä lisätietoja antaa Marketing Assistant Maritta Linkotie,puh. 040 751 2341, s-posti: maritta.linkotie@pfizer.com

Tarjoilut: Ennen luentoja on rekisteröitymisen yhteydessä tarjolla kahvia ja kevyttä välipalaa klo 16.00 alkaen. Tauon aikana kahvitarjoilu. Tilaisuuden jälkeen tarjolla buffet-illallinen n. klo 20.00 alkaen.

 

TILAISUUS ON TÄYNNÄ JA ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

 

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.