Ajankohta

25.4.2019 – 26.4.2019

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat

Järjestäjä

Suomen Kardiologinen Seura← Takaisin

Kurssin johtaja ja yhteyshenkilö: El Suvi Tuohinen, HYKS Sydän- ja keuhkokeskus, 050 427 0565, s-posti: suvi.tuohinen@hus.fi

Kurssin tavoite: Kurssin tavoitteena on antaa ajankohtaiset perustiedot kaikukardiografiasta ja kaikukardiografisen tutkimuksen suorittamisesta sekä tarjota tietoa ultraäänilaitteista.

Kohderyhmä: Kurssin kohderyhmänä on sydämen kaikututkimuksia tekevät lääkärit. Kurssille voivat osallistua myös muut sydänpotilaita hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset.

Erikoistumiskoulutus: Kurssia anotaan erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede, anestesiologia ja tehohoito, kardiologia, kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede, lastentaudit, radiologia, sisätaudit sekä sydän- ja rintaelinkirurgia.

Palaute/todistus: Kardiologinen Seura on sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin ja tätä toteutetaan Duodecimin sähköisen arviointijärjestelmän avulla. Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen. Linkki palautelomakkeeseen lähetetään kurssin jälkeen osallistujille.

Kokouspaikka/ luennot ja potilasdemonstraatiot:

Hilton Helsinki Kalastajatorppa, kokoustila State Room I ja II, Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki. Kokouspaikka sijaitsee n. 15 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta ja matkaa lentokentälle on 20 km. Lisätietoja hotellista http://www.hiltonhotels.com/fi_FI/suomi/hilton-helsinki-kalastajatorppa/

Kurssimaksu: 500 EUR; sisältää tieteellisen ohjelman, kahvit, lounaat sekä illallisen. Suomen Kardiologisen Seuran jäsenille kurssimaksu on 430 EUR. Kurssimaksu nousee 15 % 1.4. alkaen. Kurssiin sisältyy harjoituksia 2x60 min. Kurssilaiset jaetaan demonstraatioita varten 8 ryhmään, joiden opettajina toimivat kurssin luennoitsijat. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia tekemään uudelleen/korjaamaan, peritään käsittelymaksu 15 EUR.

Ilmoittautuminen: 5.4.2019 mennessä seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta. Kurssille otetaan max.48 osallistujaa. *

Lisätiedot ja tiedustelut: Suomen Kardiologinen Seura, koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, sähköposti meetings(at)fincardio.fi, puh. 010 548 1003.

Peruutusehdot: Peruutuksista tulee ilmoittaa aina kirjallisesti sähköpostilla.
30 vrk ennen kurssia  kuluton peruutus
29-14 vrk ennen kurssia                         10 EUR peruutusmaksu
13-7 vrk ennen kurssia                           50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia                          100 % osallistumismaksu
Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.

Majoitus: Osallistujille on varattu Hilton Helsinki Kalastajatorpasta kiintiö varaustunnuksella G1KARF. Kiintiössä on vain rajallinen määrä huoneita ja jokaisen osallistujan tulisi itse varata huoneensa. Huoneet vapautuvat muiden käyttöön porrastetusti; 50% 25.3.2019, 25% 11.4.2019 ja loput varaamattomat huoneet 18.4.2019. Hotellin yhteystiedot: Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki, puh. (09) 458 11, s-posti helsinkikalastajatorppa@hilton.com. Majoitusvarauksen voi tehdä myös tästä linkistä. Huonehinnat ovat 130 € /vrk/ hlö yhden hengen standard-huoneessa.

Sosiaalinen ohjelma: Kurssin illallinen to 26.4.2019 klo 19.30 alkaen kokoushotellissa.

KURSSI ON TÄYNNÄ,

ja myös kurssijonossa on useampi osallistuja mahdollisia peruutuksia silmällä pitäen.

Alla voit ilmoittautua jonoon seuraavalle kurssille; tarkka kurssiajankohta on vielä avoin.

 

Osallistujat, ilmoittaudu tästä.

 

Luennoitsijat, ilmoittaudu tästä.

 

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

 

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.