Ajankohta

5.11.2020 – 6.11.2020

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat

Järjestäjä

Suomen Kardiologinen Seura← Takaisin

Kurssin johtaja ja yhteyshenkilö: El Suvi Tuohinen, HYKS Sydän- ja keuhkokeskus, 050 427 0565, s-posti: suvi.tuohinen@hus.fi

Kurssin tarvoite: Kurssin tavoitteena on antaa ajankohtaiset perustiedot kaikukardiografiasta ja kaikukardiografisen tutkimuksen suorittamisesta sekä tarjota tietoa ultraäänilaitteista.

Kohderyhmä: Kurssin kohderyhmänä on sydämen kaikututkimuksia tekevät lääkärit. Kurssille voivat osallistua myös muut sydänpotilaita hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset.

Erikoistumiskoulutus: Kurssi on hyväksytty erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede (14), anestesiologia ja tehohoito (14), kardiologia (14), kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede (14), lastentaudit (7), radiologia (14), sisätaudit (10) sekä sydän- ja rintaelinkirurgia (14).

Palaute/todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan Pro Medicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Suosittelemme arvioinnin täyttöä laitteella, josta voit tulostaa kurssitodistuksen heti perään (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla). Lisätietoja tulostuksesta palautelinkin kautta avautuvalla todistussivulla. Linkki palautelomakkeeseen lähetetään osallistujille ilmoittautuessa annettuun sähköpostiosoitteeseen n. 1-3 vk kurssin jälkeen.

Kokouspaikka/ luennot ja potilasdemonstraatiot: Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Conference Events Center, Siirtomaasalit I ja II sekä Keltainen Sali, Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki. Kokouspaikka sijaitsee n. 15 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta ja matkaa lentokentälle on 20 km. Lisätietoja hotellista http://www.hiltonhotels.com/fi_FI/suomi/hilton-helsinki-kalastajatorppa/

Kurssimaksu: 500 EUR; sisältää tieteellisen ohjelman, kahvit, lounaat sekä illallisen. Kurssiin sisältyy harjoituksia 2x60 min. Kurssilaiset jaetaan demonstraatioita varten 9 ryhmään, joiden opettajina toimivat kurssin luennoitsijat. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia tekemään uudelleen/korjaamaan, peritään käsittelymaksu 15 EUR.

Ilmoittautuminen:  Kurssille on otettu 45 osallistujaa ja kurssi on täynnä. Kurssiosallistujia on pyydetty vahvistamaan kurssipaikkansa mielellään 30.4. ja viimeistään 31.8. mennessä, jonka jälkeen mahdollisia vapautuneita kurssipaikkoja tarjotaan kurssijonossa oleville. *

Kurssi on täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt.

 

Luennoitsija ilmoittaudu tästä.

 

Lisätiedot ja tiedustelut: Suomen Kardiologinen Seura, koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, sähköposti meetings(at)fincardio.fi, puh. 050 592 1847.

Peruutusehdot:                   Peruutuksista tulee ilmoittaa aina kirjallisesti sähköpostilla.
30 vrk ennen kurssia                               kuluton peruutus
29-14 vrk ennen kurssia                         10 EUR peruutusmaksu
13-7 vrk ennen kurssia                           50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia                          100 % osallistumismaksu
Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.

Majoitus: Osallistujille on varattu Hilton Helsinki Kalastajatorpasta kiintiö varaustunnuksella G1KAR. Kiintiössä on vain rajallinen määrä huoneita ja jokaisen osallistujan tulisi itse varata huoneensa. Huoneet vapautuvat muiden käyttöön porrastetusti; 50% 4.10.2020, 25% 21.10.2020 ja loput varaamattomat huoneet 28.10.2020. Hotellin yhteystiedot: Hilton Helsinki Kalastajatorppa, Kalastajatorpantie 1, 00330 Helsinki, puh. (09) 458 11, s-posti helsinkikalastajatorppa@hilton.com. Majoitusvarauksen voi tehdä myös tästä linkistä. Huonehinnat ovat 135 € /vrk/ 1 hlö ja 155 €/vrk / 2hlö, Hilton Guest Room Plus.

Sosiaalinen ohjelma:  Kurssin illallinen to 5.11.2020 klo 19.30 alkaen kokoushotellissa.

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.