Date

9.9.2021 – 10.9.2021

Place

Helsinki

Category

Omat

Organizer

Suomen Kardiologinen Seura← Back

HUOM! Seuraamme Suomen koronatilannetta ja viranomaistahojen ohjeistuksia tapahtumien järjestämisestä.

Toivomme tapahtumaan osallistumista vain, mikäli olet oireeton, saanut rokotteet, sairastanut koronan tilaisuutta edeltävien 6 kk aikana tai käytössä on tuore negatiivinen koronatestitulos. Toive koskee niin osallistujia kuin näytteilleasettajien edustajia. Tarvittaessa tapahtuman osallistujilta voidaan edellyttää kirurgisten suu-nenäsuojien tai FFP2-maskien käyttöä.

 

Sydämen ruokatorviultraäänitutkimuksen peruskursseja järjestetään vuonna 2021 kaksi; Helsingissä 9.-10.9.2021 ja Turussa 2.-3.12.2021

HUOM!

  • Tällä hetkellä molemmat kurssit ovat täynnä, mikäli kaikki jonossa olevat henkilöt kursseille myös osallistuvat. Kurssijonoon voi kuitenkin ilmoittautua sähköpostitse jaana.kemppainen@fincardio.fi
  • Helsingin kurssille on valittu ensisijaisesti syksyn 2020 perutun kurssin osallistujat. Mikäli kurssille vapautuu paikkoja, niin paikat täytetään kurssijonossa olevilla osallistujilla ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Kurssin johtaja ja yhteyshenkilö: El Suvi Tuohinen, HUS Sydän- ja keuhkokeskus, gsm. 050 427 0565, s-posti: suvi.tuohinen@hus.fi

Kurssipaikka: Sydän- ja keuhkokeskus, Meilahden tornisairaala, Haartmaninkatu 4, 00290 Helsinki

Kurssin tavoite: Kurssin tavoitteena on antaa kurssilaisille teoreettiset ja käytännön perusteet sydämen TEE -tutkimuksen itsenäiseen suorittamiseen.

Kohderyhmä: Erikoislääkärit ja erikoistuvat; kardiologit, sisätautilääkärit, anestesiologit, kliiniset fysiologit, lastenlääkärit, radiologit, sydän- ja rintaelinkirurgit sekä yleislääkärit.

Erikoistumiskoulutus: Kurssia anotaan erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede, anestesiologia ja tehohoito, kardiologia, kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede, lastentaudit, radiologia, sisätaudit, sydän- ja rintaelinkirurgia sekä yleislääketiede.

Palaute/todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan ProMedicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Kurssimaksu: 650 EUR; sisältää luennot, demonstraatiot, kahvit, lounaat sekä illallisen. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia tekemään uudelleen/korjaamaan, peritään käsittelymaksu 15 EUR.

Ilmoittautuminen: Kurssi on täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt. Kurssille otettiin 10 osallistujaa, ensisijaisesti syksyn 2020 perutun kurssin osallistujat. *

 

Luennoitsija, ilmoittaudu tästä linkistä.

 

Lisätiedot ja tiedustelut: Suomen Kardiologinen Seura, koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, sähköposti meetings(at)fincardio.fi, puh. 050 592 1847.

Peruutusehdot: Peruutuksista tulee ilmoittaa aina kirjallisesti sähköpostilla.
30 vrk ennen kurssia                             kuluton peruutus
29-14 vrk ennen kurssia                        10 EUR peruutusmaksu
13-7 vrk ennen kurssia                          50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia                         100 % osallistumismaksu
Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.

Majoitus: Osallistujien tulee varata majoituksensa itse.

Sosiaalinen ohjelma: Kurssi-illallinen to 9.9.2021 klo 18.30 alkaen, Ravintola Kuu, Töölönkatu 27, 00260 Helsinki.

 

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Attachments

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.