Ajankohta

18.4.2024 – 19.4.2024

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat← Takaisin

Kurssin johtaja ja yhteyshenkilö: El Suvi Tuohinen, HUS Sydän- ja keuhkokeskus, gsm. 050 427 0565, s-posti: suvi.tuohinen@hus.fi

Kurssipaikka: HUS Sydän- ja keuhkokeskus, Meilahden tornisairaala, Haartmaninkatu 4, 00290 Helsinki

Kurssin tavoite: Kurssin tavoitteena on antaa kurssilaisille teoreettiset ja käytännön perusteet sydämen TEE -tutkimuksen itsenäiseen suorittamiseen.

Kohderyhmä: Erikoislääkärit ja erikoistuvat; kardiologit, sisätautilääkärit, akuuttilääkärit, anestesiologit, kliiniset fysiologit, lastenlääkärit, radiologit, sydän- ja rintaelinkirurgit sekä yleislääkärit.

Erikoistumiskoulutus: Kurssi on hyväksytty erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede (8), anestesiologia ja tehohoito (15), kardiologia (15), kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede (15), lastentaudit (15), radiologia (6), sisätaudit / eriytyvä koulutus (8), sisätaudit / runkokoulutus (6) sekä sydän- ja rintaelinkirurgia (15).

Palaute/todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan ProMedicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla).

Kurssimaksu: 650 EUR; sisältää luennot, demonstraatiot, kahvit, lounaat sekä illallisen. Mikäli laskutus joudutaan vaillinaisesti annettujen tietojen takia tekemään uudelleen/korjaamaan, peritään käsittelymaksu 15 EUR.

Ilmoittautuminen: 3.4.2024 mennessä seuran internetsivujen www.fincardio.fi kautta. Kurssille on otettu 10 osallistujaa ensisijaisesti kurssijonosta. *

Uudet ilmoittautujat siirretään automaattisesti kurssijonoon.
2024 vuonna järjestetään kolme kurssia ja kurssijono on valitettavasti pitkä; käytännössä kaikki kolme kurssia ovat jo täynnä. 

Lisätiedot ja tiedustelut: Suomen Kardiologinen Seura, koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, sähköposti meetings(at)fincardio.fi, puh. 050 592 1847.

 

Voit ilmoittautua kurssijonoon tästä linkistä.

 

Luennoitsija, ilmoittaudu tästä.

 

Peruutusehdot: Peruutuksista tulee ilmoittaa aina kirjallisesti sähköpostilla.
30 vrk ennen kurssia                             kuluton peruutus
29-14 vrk ennen kurssia                        10 EUR peruutusmaksu
13-7 vrk ennen kurssia                          50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia                         100 % osallistumismaksu
Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.

Majoitus: Osallistujien tulee varata majoituksensa itse.

Sosiaalinen ohjelma: Kurssi-illallinen to 18.4.2024 klo 19.00 alkaen, ravintola White Lady, Mannerheimintie 93, 00270 Helsinki.

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.