Ajankohta

8.9.2020 – 8.9.2020

Paikka

Tampere

Tapahtumaluokka

Omat← Takaisin

Tilaisuus toteutetaan webinaarina, jossa osallistujilla on mahdollisuus lähettää kysymyksiä. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan, linkki ilmoittautumiseen alla. Saat linkin etäosallistumiseen sähköpostitse edellisenä päivänä. 

 

Kurssijohtaja: LT, sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri Essi Ryödi, TAYS Sydänsairaala, Elämänaukio 1, 33520 Tampere, s-posti: essi.ryodi@sydansairaala.fi

Tavoite: Kroonisen sepelvaltimotaudin ja perifeerisen valtimotaudin ehkäisy, tunnistaminen ja hoito ovat yhä tärkeämpi osa lääkärin työtä väestön ikääntyessä ja riskitekijöiden kasaantuessa. Hoitosuositukset ja tavoitteet ovat osittain muuttunut aiemmin totutusta. Koulutuksessa käsitellään sepelvaltimotaudin ja perifeerisen valtimotaudin diagnostiikkaa ja hoitoa käytännönläheisesti ja tarjotaan teoriatietoa hoitopäätösten tueksi uusimpien tutkimustulosten ja hoitosuositusten valossa.

Kohderyhmä: Kohderyhmänä on valtimotautipotilaita hoitavat perusterveydenhuollon, työterveyshuollon ja erikoissairaanhoidon lääkärit. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös 5.-6. vuosikurssin lääketieteen opiskelijat, jotka toimivat terveydenhuollon toimipaikoissa.

Erikoistumispisteet: Tietoiskut on hyväksytty erikoislääkäritutkinnon teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede (3), endokrinologia (3), kardiologia (3), kliininen farmakologia ja lääkehoito (3), kliininen hematologia (3), nefrologia (3), neurologia (3), sisätaudit (3), sydän- ja rintaelinkirurgia (3), työterveyshuolto (2) ja yleislääketiede (2).

Palaute/ todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan Pro Medicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Suosittelemme arvioinnin täyttöä laitteella, josta voit tulostaa kurssitodistuksen heti perään (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla). Lisätietoja tulostuksesta palautelinkin kautta avautuvalla todistussivulla. Linkki palautelomakkeeseen lähetetään osallistujille ilmoittautuessa annettuun sähköpostiosoitteeseen n. 1-3 vk kurssin jälkeen.

Tukijan puheenvuoro: Tietoiskujen tukija Bayer Oy:n puheenvuoro pidetään n. klo 17.55-18.05.

Ilmoittautuminen: Voit ilmoittautua tilaisuuksiin Suomen Kardiologisen Seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta viimeistään viikko ennen tilaisuutta. Tilaisuus on maksuton ja toteutetaan webinaarina, jossa on mahdollisuus myös interaktiivisuuteen. Linkki etäosallistumiseen toimitetaan sähköpostitse edellisenä päivänä. *

 

Ilmoittaudu tästä.

 

Lisätiedot ja tiedustelut: Lisätietoja www.fincardio.fi sekä koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, puh. 050 592 1847, s-posti: jaana.kemppainen@fincardio.fi. Paikallisista järjestelyistä lisätietoja antaa Business Support Specialist Riikka Aarnio, s-posti: riikka.aarnio@bayer.com, puh. + 358 40 512 0092.

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.