Ajankohta

17.9.2020 – 17.9.2020

Paikka

Oulu

Tapahtumaluokka

Omat← Takaisin

Kokouspaikka: Lapland Hotels, Saariselkä-kabinetti, Kirkkokatu 3, 90100 Oulu

Kurssijohtaja: LT, sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri Essi Ryödi, TAYS Sydänsairaala, Elämänaukio 1, 33520 Tampere, s-posti: essi.ryodi@sydansairaala.fi

Tavoite: Kroonisen sepelvaltimotaudin ja perifeerisen valtimotaudin ehkäisy, tunnistaminen ja hoito ovat yhä tärkeämpi osa lääkärin työtä väestön ikääntyessä ja riskitekijöiden kasaantuessa. Hoitosuositukset ja tavoitteet ovat osittain muuttunut aiemmin totutusta. Koulutuksessa käsitellään sepelvaltimotaudin ja perifeerisen valtimotaudin diagnostiikkaa ja hoitoa käytännönläheisesti ja tarjotaan teoriatietoa hoitopäätösten tueksi uusimpien tutkimustulosten ja hoitosuositusten valossa.

Kohderyhmä: Kohderyhmänä on valtimotautipotilaita hoitavat perusterveydenhuollon, työterveyshuollon ja erikoissairaanhoidon lääkärit. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös 5.-6. vuosikurssin lääketieteen opiskelijat, jotka toimivat terveydenhuollon toimipaikoissa.

Erikoistumispisteet: Tietoiskuja anotaan erikoislääkäritutkinnon teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede, endokrinologia, kardiologia, kliininen farmakologia ja lääkehoito, kliininen hematologia, lastentaudit, nefrologia, neurologia, sisätaudit, sydän- ja rintaelinkirurgia, työterveyshuolto, verisuonikirurgia ja yleislääketiede.

Palaute/ todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan Pro Medicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Suosittelemme arvioinnin täyttöä laitteella, josta voit tulostaa kurssitodistuksen heti perään (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla). Lisätietoja tulostuksesta palautelinkin kautta avautuvalla todistussivulla. Linkki palautelomakkeeseen lähetetään osallistujille ilmoittautuessa annettuun sähköpostiosoitteeseen n. 1-3 vk kurssin jälkeen.

Tukijan puheenvuoro: Tietoiskujen tukija Bayer Oy:n puheenvuoro pidetään n. klo 19.50-20.05.

Ilmoittautuminen: Voit ilmoittautua tilaisuuksiin Suomen Kardiologisen Seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Mukaan mahtuu 80 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus on maksuton. *

Lisätiedot ja tiedustelut: Lisätietoja www.fincardio.fi sekä koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, puh. 010 548 1003, s-posti: jaana.kemppainen@fincardio.fi. Paikallisista järjestelyistä lisätietoja antaa Business Support Specialist Riikka Aarnio, s-posti: riikka.aarnio@bayer.com, puh. + 358 40 512 0092.

Tarjoilut: Ennen luentoja on rekisteröitymisen yhteydessä tarjolla kahvia ja kevyttä välipalaa klo 16.30 alkaen. Tauon aikana kahvitarjoilu. Tilaisuuden jälkeen tarjolla buffet-illallinen Kuvernöörisalissa n. klo 20.10 alkaen.

 

Ilmoittaudu tästä.

 

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet