Date

3.10.2018 – 5.10.2018

Place

Messukeskus Siipi, Helsinki

Category

Omat← Back

Kokouksen tavoite

Kokouksen tavoitteena on tarjota ajankohtaista tietoa sydänpotilaan tutkimuksista ja hoidosta niin tieteen kuin kliinisen työnkin näkökulmasta, huomioiden myös muut erikoisalat, joita sydänpotilaiden hoidossa tarvitaan.

 

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat sydänpotilaiden hoitoon osallistuvat erikois- ja erikoistuvat lääkärit mm. akuuttilääketieteen, anestesiologian ja tehohoidon, kardiologian, kliinisen fysiologian, lastentautien, sisätautien, sydän- ja rintaelinkirurgian, työterveyshuollon ja yleislääketieteen aloilla. Kokoukseen voivat osallistua myös muut sydänpotilaita hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset.

Ajo-ohjeet, pysäköinti ja kulkuyhteydet kts. lisätiedot liite.

 

Majoitus

Majoitus varataan seuran taholta ainoastaan seuran ohjelman (sessiot) luennoitsijoille ja puheenjohtajille (ryhmävaraus Crowne Plaza Helsinki), muutoin jokaisen tulee varatamajoitus itse. Kiintiöt pienenevät 30 % 13.8. ja 50% 6.9. eli mahdollisuuksien mukaan kannattaa varaukset tehdä ajoissa. Hinnat ovat kiintiöhintoja ja aina kannattaa etsiä majoitusta eri hakusovelluksilla, esim. Trivago, Momondo tms., huokeampien huonehintojen etsimiseksi. Majoituskiintiöt on varattu seuraavista hotelleista:

  • Scandic Simonkenttä
  • Scandic Paasi
  • Crowne Plaza Helsinki
  • Original Sokos Hotel Pasila

Tarkemmat tiedot ja hinnat majoituksesta kts. Lisätiedot liite.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on-site hintaan 23.9. saakka nettisivujen kautta.

Vastaamme puhelimitse tiedusteluihin, mutta ilmoittautuminen on ainoastaan seuran nettisivujen www.fincardio.fi kautta. Osallistumismaksut:

3 pv 400 € (on-site 450 €)
2 pv 350 € (on-site 400 €)
1 pv (ke/to/pe) 300 € (on-site 350 €)
alv 0 %

Osallistumismaksu sisältää ko. päivän tieteellisen ohjelman sekä ohjelmaan merkityt kahvitarjoilut. Ilmoittautumislomakkeelle tulee merkitä osallistumispäivät sekä osallistuminen satelliittisymposiumeihin ja sosiaaliseen ohjelmaan tilausmäärien kartoittamiseksi.

Torstain iltatilaisuus sisältyy ko. päivän osallistujien osallistumismaksuun; paikka tilaisuuteen tulee varata ilmoittauduttaessa.

Osallistumismaksuun eivät sisälly lounasta. Lounasruokailumahdollisuudet:

  • Maksutta osallistumalla lounassatelliittisymposiumiin; lounaslipukkeet jaetaan satelliittisymposiumin päätteeksi. Ilmoitathan erityisesti osallistumisen lounassatelliittisymposiumeihin lounastilausmäärän arvioimiseksi.
  • Omalla kustannuksella, etukäteishintaan, tilaamalla lounasliput ilmoittautumisen yhteydessä (lasku kotiosoitteella). Lounaslipukkeet saa nimilapun kanssa rekisteröidyttäessä kokoukseen paikan päällä. Mikäli työnantaja korvaa lounaat, laskutus itse matkalaskun yhteydessä työnantajalle.
  • Ostamalla lounas paikan päällä Panorama -ravintolasta (maksu kortilla/käteisellä).

Eläkeläisille annetaan osallistumismaksuista 50 % alennus (korvaa early-bird alennuksen) ja kunniajäsenille eläkeläishinnasta 50 % alennus. Ohjelman (sessiot ja satelliittisymposiumit) luennoitsijoilta/ puheenjohtajilta ei peritä osallistumismaksua.

Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostitse.

30 vrk ennen                    kuluton peruutus
29-14 vrk ennen               10 € peruutusmaksu
13-7 vrk ennen                 50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia   100 % osallistumismaksu

 

Ilmoittaudu tästä, osallistujat 

 

Ilmoittaudu tästä, luennoitsijat

 

Erillisiä vahvistuskirjeitä ei lähetetä ilmoittauduttaessa saadun sähköpostivahvistuksen lisäksi, joten ko. vahvistus kannattaa säilyttää. Sähköpostivahvistus tulee automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen, kun näyttöruudulle on tullut vahvistus ilmoittautumisen onnistumisesta (”Kiitos ilmoittautumisesta”).

  • Mikäli et saa näyttöruudulle ko. viestiä, tarkista mahdolliset täyttämättömät kohdat lomakkeelta (näkyvät korostettuna).
  • Mikäli et saa vahvistusta sähköpostiin: Tarkista sähköpostisovelluksesta roskapostilaatikko.

 

Tarkempia tietoja kokouksesta löydät alla olevista liitteistä.

Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Satelliittisymposiumien järjestäjille ilmoitetaan osallistujan nimi sekä toimipaikka. Lisätietoja www.fincardio.fi.

Attachments

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.