Ajankohta

4.10.2017 – 6.10.2017

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat

Järjestäjä

Suomen Kardiologinen Seura
Kokousta tukee sopimuspohjaisella koulutustuella
← Takaisin

Kokouksen tavoitteena on tarjota ajankohtaista tietoa sydänpotilaan tutkimuksista ja hoidosta niin tieteen kuin kliinisen työnkin näkökulmasta, huomioiden myös muut erikoisalat, joita sydänpotilaiden hoidossa tarvitaan.

Kohderyhmänä ovat sydänpotilaiden hoitoon osallistuvat erikois- ja erikoistuvat lääkärit mm. akuuttilääketieteen, anestesiologian ja tehohoidon, kardiologian, kliinisen fysiologian, lastentautien, sisätautien, sydän- ja rintaelinkirurgian, työterveyshuollon ja yleislääketieteen aloilla. Kokoukseen voivat osallistua myös muut sydänpotilaita hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset.

Ilmoittautuminen ma 11.9.2017 mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on mahdollista enää paikan päällä (on-site) ja osallistumismaksu nousee. Ilmoittautumalla ma 14.8. mennessä saa osallistumismaksuun 10 % early-bird alennuksen. Vastaamme puhelimitse tiedusteluihin, mutta ilmoittautuminen on ainoastaan seuran nettisivujen kautta.

3 pv 400 € (on-site 450 €)

2 pv 350 € (on-site 400 €)

1 pv (ke/to/pe) 300 € (on-site 350 €)

alv 0 %

Torstain iltatilaisuus sisältyy ko. päivän osallistujien osallistumismaksuun; paikka tilaisuuteen tulee varata ilmoittauduttaessa.

Osallistumismaksuun eivät sisälly lounaat, mutta lounasruokailu on mahdollista osallistumalla lounassatelliittisymposiumeihin (maksuton), tilaamalla ilmoittautumislomakkeella lounasliput 13€ (maksu laskulla työnantajalle tai kotiosoitteella) tai ostamalla lounas paikanpäällä (15€, maksu kortilla/käteisellä lounasravintola Piazzassa).

Eläkeläisille annetaan osallistumismaksuista 50 % alennus (korvaa early-bird alennuksen) ja kunniajäsenille eläkeläishinnasta 50 % alennus. Seuran pääohjelman (sessiot) luennoitsijoilta/ puheenjohtajilta ei peritä osallistumismaksua.

Majoitus tulee jokaisen varata itse 15.9. mennessä (kiintiöt pienenevät 50 % 6.9. eli mahdollisuuksien mukaan kannattaa varaukset tehdä ajoissa).

Tarkempia tietoja kokouksesta löydät alla olevista liitteistä.

Liitteet

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Keskiviikko 4.10.Torstai 5.10.Perjantai 6.10.
Eläkeläinen (alennus 50%, korvaa early-bird alennuksen)Kunniajäsen (alennus 50% eläkeläishinnasta)Seuran ohjelman luennoitsija tai pj (myös E-postereiden esittäjät), hallitus ja kutsuvieraat (maksu 0€)Satelliittisymposiumluennoitsija/pj (maksu 0€)
OsallistunEn osallistu
OsallistunEn osallistu
MSD Finland. Seniorikansalainen ja eteisvärinä-Mitä erityispiirteitä tulee huomioida, kun hoidetaan iäkästä eteisvärinäpotilasta?En osallistu
Cardirad. Katsaus TAVI toimenpiteeseen.Abbott. Eteisvärinä ja aivotapahtumien ehkäisy.En osallistu
Boston Scientific. Rytmihäiriötahdistimen johdoton tulevaisuus.Bayer. Suboptimal anticoagulation with NOACs in real world?En osallistu
Novartis Finland. Suomalainen sydämen vajaatoimintapotilas.En osallistu
Novo Nordisk Farma. Sydänpotilaan diabeteslääkitys.Boehringer Ingelheim. Eteisvärinäpotilas toimenpidehoidossa - akuutti koronaarisyndrooma ja käytännöt potilastapausten valossa.En osallistu
AstraZeneca. Munuaiset ja sydän kardiologien hyppysissä.Bristol-Myers Squibb ja Pfizer-allianssi. Rekisteritutkimuksen tulkinta: työkaluja kardiologille.En osallistu
Torstai 5.10.Perjantai 6.10.En tilaa lounaslippuja
Itse, kotiosoitteellaTyönantaja, lasku osallistumismaksun yhteydessä
OsallistunEn osallistu
OsallistumismaksuLounaslippujen maksu
En tarvitse matkajärjestelyjä (tulen autolla/ junalla)Kardiologinen Seura hoitaa matkajärjestelyt
Ke-to 4.-5.10.To-pe 5.-6.10.Tulopäivän saapuminen on klo 18 jälkeen (=late arrival hotelliin).