Ajankohta

4.10.2017 – 6.10.2017

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat

Järjestäjä

Suomen Kardiologinen Seura
Kokousta tukee sopimuspohjaisella koulutustuella
← Takaisin

Kokouksen tavoitteena on tarjota ajankohtaista tietoa sydänpotilaan tutkimuksista ja hoidosta niin tieteen kuin kliinisen työnkin näkökulmasta, huomioiden myös muut erikoisalat, joita sydänpotilaiden hoidossa tarvitaan.

Kohderyhmänä ovat sydänpotilaiden hoitoon osallistuvat erikois- ja erikoistuvat lääkärit mm. akuuttilääketieteen, anestesiologian ja tehohoidon, kardiologian, kliinisen fysiologian, lastentautien, sisätautien, sydän- ja rintaelinkirurgian, työterveyshuollon ja yleislääketieteen aloilla. Kokoukseen voivat osallistua myös muut sydänpotilaita hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset.

Ilmoittautuminen ma 11.9.2017 mennessä normaalimaksulla ja 12.9. alkaen on-site hintaan alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen lomakkeella ma 18.9. saakka ja tämän jälkeen paikan päällä (on-site). Ilmoittautumalla ma 14.8. mennessä saa osallistumismaksuun 10 % early-bird alennuksen. Vastaamme puhelimitse tiedusteluihin, mutta ilmoittautuminen on ainoastaan seuran nettisivujen kautta.

3 pv 400 € (on-site 450 €)

2 pv 350 € (on-site 400 €)

1 pv (ke/to/pe) 300 € (on-site 350 €)

alv 0 %

Torstain iltatilaisuus sisältyy ko. päivän osallistujien osallistumismaksuun; paikka tilaisuuteen tulee varata ilmoittauduttaessa.

Osallistumismaksuun eivät sisälly lounaat, mutta lounasruokailu on mahdollista osallistumalla lounassatelliittisymposiumeihin (maksuton), tilaamalla ilmoittautumislomakkeella lounasliput 13€ (maksu laskulla työnantajalle tai kotiosoitteella) tai ostamalla lounas paikanpäällä (15€, maksu kortilla/käteisellä lounasravintola Piazzassa).

Eläkeläisille annetaan osallistumismaksuista 50 % alennus (korvaa early-bird alennuksen) ja kunniajäsenille eläkeläishinnasta 50 % alennus. Seuran pääohjelman (sessiot) luennoitsijoilta/ puheenjohtajilta ei peritä osallistumismaksua.

Majoitus tulee jokaisen varata itse 15.9. mennessä (kiintiöt pienenevät 50 % 6.9. eli mahdollisuuksien mukaan kannattaa varaukset tehdä ajoissa).

Tarkempia tietoja kokouksesta löydät alla olevista liitteistä.

Liitteet

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.