Ajankohta

10.4.2024 – 12.4.2024

Paikka

Pikku-Finlandia, Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat← Takaisin

Kts. tarkemmat tiedot kokoussivuilta https://www.fincardio.fi/kevatkokous-2024/

Ohjelma https://www.fincardio.fi/kevatkokous-2024/ohjelma/

Ilmoittautuminen on avattu ja ilmoittautumislinkki löytyy kokouksen sivuilta https://www.fincardio.fi/kevatkokous-2024/osallistumismaksut-ja-ilmoittautuminen/. Selvitäthän työpaikkasi laskutustiedot ennen ilmoittautumisen tekemistä!

Ilmoittautuminen on onnistunut kun saat ruudulle tekstin "Kiitos ilmoittautumisesta" sekä sähköpostiisi vahvistusviestin (tarkista myös roskapostilaatikko). Mikäli ruudulle ei tule ko. tekstiä "Lähetä" painikkeen painamisen jälkeen, on sinulla jäänyt jokin pakollinen kenttä täyttämättä.

4.2. saakka early-bird osallistumismaksu, 19.3. saakka normaali osallistumismaksua ja 20.3. alkaen on-site maksu (ja ruoka-aineallergioita ei enää voida huomioida).

Kohderyhmänä ovat sydänpotilaiden hoitoon osallistuvat erikois- ja erikoistuvat lääkärit mm. kardiologian, akuuttilääketieteen, anestesiologian ja tehohoidon, kliinisen fysiologian, lastentautien, sisätautien, sydän- ja rintaelinkirurgian, työterveyshuollon ja yleislääketieteen aloilla.

HUOM; lääke- ja laiteteollisuuden edustajien osallistuminen kokoukseen ainoastaan, mikäli yritys on mukana tukijana.

 

Peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostitse. Alla normaalit peruutusehdot. Mikäli tilaisuus joudutaan siirtämään viranomaisohjeistuksista / rajoituksista johtuen, peruuntuu ilmoittautumisesi automaattisesti. 

Suomen Kardiologisen Seuran koulutustilaisuuksien peruutusehdot:
30 vrk ennen                    kuluton peruutus
29-14 vrk ennen               10 € peruutusmaksu
13-7 vrk ennen                 50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia   100 % osallistumismaksu, pois lukien lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.