Ajankohta

23.4.2024 – 23.4.2024

Paikka

Kuopio

Tapahtumaluokka

Omat
← Takaisin

Kurssin johtaja: Sisätautien ylilääkäri, medisiinisen hoidon tulosalueen johtaja Seppo Lehto, Lapin keskussairaala, puh. 040 619 6600, s-posti: seppo.lehto@lapha.fi.

Paikka: Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kokoustila Suojalinna, Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio.

Tavoite: Kurssin tavoitteena on antaa uusinta tietoa sydän- ja verisuonisairauksien riskitekijöistä, tunnistamisesta ja hoidosta.

Kohderyhmä: Luentokiertueen kohderyhmänä ovat terveyskeskuslääkärit, kardiologian, neurologian, sisätautien, sydän- ja rintaelinkirurgian, työterveyshuollon, verisuonikirurgian sekä yleislääketieteen erikoislääkärit sekä erikoistuvat lääkärit. Kurssille voivat osallistua myös lääkkeen määräämiseen oikeutetut ja työsuhteessa olevat 5. ja 6. vuosikurssin lääketieteen opiskelijat.

Ilmoittautuminen: Voit ilmoittautua tilaisuuksiin Suomen Kardiologisen Seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta paikan päälle viimeistään 15.4. ja etänä 21.4. mennessä. Paikan päälle mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuus striimataan ja tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. Etäosallistumisesta kiinnostuneet ilmoittautuvat normaalisti Seuran nettisivujen kautta, ja linkki toimitetaan viimeistään tilaisuutta edeltävänä päivänä sähköpostitse. Tilaisuus on maksuton. *

Erikoistumispisteet: Tilaisuus on hyväksytty erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi 3 h ajalta seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede, geriatria, kardiologia, neurologia, sisätaudit /eriytyvä koulutus, sisätaudit / runkokoulutus, sydän- ja rintaelinkirurgia, työterveyshuolto, verisuonikirurgia sekä yleislääketiede.

Palaute/todistus: Suomen Kardiologinen Seura on koulutuksia järjestäessään sitoutunut noudattamaan Pro Medicon (Duodecim) suosituksia sekä sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin (Duodecimin sähköinen arviointijärjestelmä). Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen ja palautelinkki on voimassa 2 viikon ajan lähetyspäivästä alkaen. Linkki lähetetään ilmoittauduttaessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja todistuksen saa tulostettua lomakkeen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen. HUOM, tulee täyttää tietokoneella (ei mobiililaitteella), jotta saat tulostettua todistuksen (ei voi tulostaa toisella käyttökerralla). Linkki palautelomakkeeseen lähetetään tilaisuuden jälkeen paikan päällä tai alustalle etänä olleille osallistujille.

Lisätiedot ja tiedustelut: Lisätietoja www.fincardio.fi sekä kurssi- ja toimistosihteeri Maiju Pikkarainen, puh. 050 592 1846, s-posti: maiju.pikkarainen@fincardio.fi. Paikallisista järjestelyistä lisätietoja antaa Business Improvement Coordinator Katarina Boström, s-posti: katarina.bostroem@novartis.com, gsm. +358 40 158 1088.

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

 

Osallistumismaksu: Tilaisuus on maksuton. Tilaisuutta tukee sopimuspohjaisella koulutusapurahalla Novartis Finland Oy sekä Amarin Finland.

Tarjoilut ja tukijan puheenvuoro: Virvokkeita ja pientä purtavaa on tarjolla ennen tilaisuutta ja tauon aikana. Tukijoiden puheenvuorot klo 19.15 alkaen ja buffet-illallinen klo 19.35 alkaen.

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.