Ajankohta

3.5.2019 – 3.5.2019

Paikka

Helsinki

Tapahtumaluokka

Omat

Järjestäjä

Suomen Kardiologinen Seura, rytmikardiologian jaos← Takaisin

Ohjelma muodostuu laiteohjelmoinnin ja seurannan tavallisimpien vastaantulevien ongelmien ja niiden ratkaisumallien käsittelystä potilastapausten avulla. Luennoitsijoina on kokeneita tahdistintyötä tekeviä kardiologeja.

Kukin osa pyrkii käsittelemään johdonmukaisesti keskeisimmät ongelmatilanteet potilastapausten valottamana. Ohjelma kattaa aiempaan tapaan koko tahdistinhoidon kirjon ja perustuu potilastapauksiin mielenkiintoisista aihepiireistä.

Järjestäjä: Suomen Kardiologinen Seura, rytmikardiologian jaos. Tilaisuutta tukee sopimuspohjaisella koulutusapurahalla Abbott Medical Finland Oy.

Kurssin johtaja: LT Sami Pakarinen; sydäntutkimusosasto, HUS Sydän- ja keuhkokeskus, puh. (09) 4717 2442, s-posti: sami.pakarinen(at)hus.fi

Kokouspaikka: Helsinki-Vantaan lentoasema, Hotelli Hilton, Lentäjänkuja 1, 01530 Vantaa.

Tavoite: Antaa käytännöllistä ja ajankohtaista tietoa sydämen-, rytmihäiriö- ja vajaatoimintatahdistimien ohjelmoinnin ja seurannan ongelmatilanteista.

Kohderyhmä: Kardiologiaan erikoistuvat lääkärit, kardiologit, elektrofysiologit, sydämen-, rytmihäiriö- sekä vajaatoimintatahdistimien asennukseen ja näiden potilaiden hoitoon osallistuvat lääkärit. Kurssille voivat osallistua myös muut sydänpotilaita hoitavat terveydenhuollon ammattilaiset.

Erikoistumiskoulutus: Kurssi on hyväksytty erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi 4 h ajalta seuraaville erikoisaloille: anestesiologia ja tehohoito, kardiologia, sisätaudit sekä sydän- ja rintaelinkirurgia.

Palaute/todistus: Kardiologinen Seura on sitoutunut täydennyskoulutuksen laadun arviointiin ja tätä toteutetaan Duodecimin sähköisen arviointijärjestelmän avulla. Todistuksen saamisen edellytys on palautelomakkeen täyttäminen. Linkki palautelomakkeeseen lähetetään kurssin jälkeen osallistujille.

Osallistumismaksu: Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 26.04.2019 saakka, ilmoittautuminen seuran internet-sivujen www.fincardio.fi kautta. * Ilmoittautumisaika on päättynyt.

Lisätiedot ja tiedustelut: Suomen Kardiologinen Seura, koulutuskoordinaattori Jaana Kemppainen, sähköposti meetings(at)fincardio.fi, puh. 010 548 1003.

* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin. Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta. Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Liitteet

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.